Kom je ook naar #OD19? Of ben je nog aan het twijfelen? Hoe dan ook, er zijn zeker goede redenen te bedenken om je aan te melden. Munitie leveren we aan in deze blog. Wat maakt deze conferentie inhoudelijk relevant en zo bijzonder?

1. ROC-light
Als je op of onder de vlag van school wilt vliegen dan vereist dit kennis en voorbereiding van je. In 2019 verandert wet- en regelgeving. Verder komen er weer nieuwe drone modellen aan. Kortom, de drone industrie is in beweging. Dat wil je gewoon niet missen, toch?

2. RPA-L
Heb je al ROC-light en voldoe je aan alle criteria dan kun je door naar RPA-L. Dit maakt het mogelijk om met zwaardere drones te vliegen en ook in no fly zones, die voor recreanten en ROC-light houders niet toegankelijk zijn. In de laatste workshopronde ontvang je alle informatie.

3. Leerlijnen
Wil je aan de slag met een kant-en-klaar lespakket met de Tello Edu, dat ook nog eens onderdeel is van een uitgekiende leerlijn voor het vak PIE? Dan mag je deze conferentie niet missen. Verder zijn er keuzedelen en nieuwe initiatieven gaande in het beroepsonderwijs. Ook deze komen aan de orde.

4. Proeven aan technologie
Nog niet overtuigd? Dan zetten we in op verdieping. Maak kennis met de Phantom 4 RTK waarmee je leerlingen aan de slag kunt zetten met 3D mapping. Ook goedkopere alternatieven worden besproken, uiteraard. Verder hebben we toestemming om het op terrein van het NMM te vliegen.

5. Rozet
Waarschijnlijk niet de hoofdreden om te komen, maar toch maakt onze locatie stiekem indruk. Laat je dus maar verleiden om tijdens de lunch dit mulit-functionele centrum te verkennen.

Onderwijsconferentie Drones 2019 op 7 november a.s. wordt georganiseerd door Sem van Geffen en Sander Welgraven van Drone Class. Zij heten jou van harte welkom op dit landelijke event, waar onderwijsprofessionals uit heel het land op afkomen.