Een van de keynotes tijdens de Onderwijsconferentie Drones 2019 komt van drone expert Wiebe de Jager. Als oprichter van Dronewatch is hij een bekend, landelijk gezicht van de drone industrie in Nederland.

Elke maand bezoeken duizenden bezoekers de website van Dronewatch om zich te laten informeren. Van laatste drone technologie en reviews van net uitgebrachte modellen tot actueel nieuws over wet- en regelgeving.

Wiebe de Jager is auteur van verschillende handboeken over drones. Verder ken je hem misschien als expert uit het programma Drone Masters (SBS6). In de media wordt Wiebe regelmatig gevraagd om reactie te geven op gebeurtenissen. Hij draagt bij aan de bewustwording rondom veilig vliegen.

Naast journalistieke blogs, is Wiebe actief als reviewer. De laatste gear weet hij altijd als een van de eersten te bekijken en te beoordelen. Hij is dan ook goed op de hoogte van geruchten over nieuwe modellen.

Tijdens de Onderwijsconferentie Drones 2019 op 7 november a.s. praat Wiebe je tijdens zijn keynote helemaal bij over de nieuwste ontwikkelingen. Hij houdt drones en ontwikkelingen voor in het onderwijs extra in de gaten.