Hoe laat je leerlingen drones bouwen voor weinig geld? In de workshop die Bart van Maarle verzorgt, krijg je heel veel tips en onder ga je met collega's een live DIY demo. Ben je met bouwen al wat meer bekend? Dan heeft Bart advies over de beste onderdelen voor je.

In zijn vrije tijd is Bart een fanatieke drone racer, die afgelopen jaar heeft meegedaan aan het NK Drone Racen. Voor zijn werk reist hij de hele wereld rond. Zo was Bart onlangs nog in Las Vegas bij de Consumer Electronics Show (CES).

Bart heeft een neusje voor technologie. Zo is hij sales manager van Orqa, dat een nieuw model VR bril heeft ontwikkeld. Verder is hij eigenaar van Speeddrones waar je op maat gemaakte race drones kunt bestellen. Naast deze commerciële activiteiten draagt Bart zijn ervaring enthousiast over op jongeren. Voor het praktijkonderwijs in 's-Hertogenbosch verzorgt hij een lessenreeks.

In zijn workshop staat het bouwen van drones centraal. Bart laat je ervaren hoe dat precies werkt en beantwoordt graag alle vragen die je hebt over onderdelen en hoe je het bouwen in de klas kunt organiseren. Het belooft een enerverende workshop te worden.

Tijdens de Onderwijsconferentie Drones 2019 op 7 november a.s. kun je deze workshop tijdens de tweede ronde (15.15 - 16.15 u.) volgen. De ticketverkoop van de conferentie start eind januari a.s. op deze website.